Inte nog i morse

Vi fick inte nog i morse när A väckte mig, bestämde oss för en spaförmiddag med massageoljor, bodyscrubs jacuzzin och skön härlig sex. A:s händer är bara det skönaste mjuka härliga händer som finns. När han masserar min nacke riktigt njuter jag och man känner dofterna av massageoljan. Nakna kroppar härliga dofter, händer, tungor... mmmmm underbart

Morrn morrn

Kom hem  kl 01 i natt efter en trevlig middag och promenad i underbara sthlm. Stockholm är alltid underbart oavsett vilken tid på året det är men visst fan längtar man till våren och sommaren.
Vi hade riktigt trevligt snacka om hans vistelse i Thailand och vad jag har hittat på sedan han åkte.

När jag kom hem så kröp jag ner till A i vår varma sköna säng kröp upp till honom och sniffa i hans nacke och lät min hand glida upp och ner längs hans bröst. Somnade tätt tätt intill min älskade och sov hela natten ända tills jag blev väckt för drygt 40 min sen av  *rodnar* en härlig skön tunga, ett par mjuka fina händer och en hård skön BLIP..

hemma

Har precis kommit hem från 4 nätter i NY med min älskling vart lite tidigare än beräknat. A hoppade runt på kryckor men vi har haft en underbar långhelg med massa god mat, fest och mys och självklart shopping. Vi bodde på Waldorf Astoria i en underbar minisvit.

Ikväll ska jag jobba lite har en dejt med en stammis som jag inte träffat sen innan jul deet ska bli kul faktiskt. Han har varit i Thailand sen nyår och kom hem förra veckan. Så nu ska jag faktiskt ta mig en liten tupplur innan man måste sätta igång och göra sig iordning för daten.

RSS 2.0